Har du spørgsmål? Ring idag på
2247 1372

Velkommen i klubben som selvstændig

Som selvstændig, er der lige et par ting, du skal være opmærksom på, så her kommer en lille huskeliste:

​Nem-ID til din elektroniske postkasse

Det offentlige sender alt elektronisk i dag, og det er ikke nogen undskyldning, at du ikke har fået et Nem-ID, og at du derfor ikke har læst/modtaget posten.

Har du brug for hjælp til oprettelse, er du velkommen til at ringe på 22 47 13 72.​

Sygedagpengeforsikring via Statens Administration.

Hvis du bliver syg eller kommer til skade, så du ikke kan passe din forretning, er det alfa og omega, at du stadig har en indtægt via sygedagpenge fra 1. eller 3. sygedag, fremfor efter 2 uger som reglerne er uden en forsikring.

​Arbejdsskadeforsikring

Her tænker du nok, at det ikke er nødvendigt, men hvad nu hvis du kommer til skade i din arbejdstid, og af den årsag ikke kan komme til at arbejde fuld tid igen? Det er et dumt sted at spare penge – og livet som førtidspensionist er ikke nogen dans på roser​​​

​Bogholder/revisor/rådgiver

Det er en smagssag, om man vil have hjælp til bogholderiet/årsregnskabet, og ja, det er et sted man kan spare penge. Nogle har god data-/regnskabsdisciplin, mens andre burde overlade det til en professionel.

Gør op med dig selv, om du har disciplinen – og ikke mindst lysten – til at bruge tid på noget, der måske tager dig dobbelt så lang tid, som en der sidder med det til dagligt. Og har du ikke styr på moms- & skatteregler, kan det i sidste ende blive en dyr besparelse!​​

Regnskabsprogram​

Der er mange muligheder, nogle gratis og andre ikke. Hvilken regnskabsløsning, du skal vælge, kommer helt an på, hvad du har behov for.

Vi bruger selv E-Conomic til mange af vores kunder, da vi synes, det er nemt at sætte op og navigere rundt i. Bud på andre regnskabsløsninger kunne være Dinero & C5.​​

​Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er du velkommen til at ringe til os på 22 47 13 72 - så guider vi dig gerne på vej.

Back-up af din computer/dine filer

Her siger du nok, at du har en dropbox- eller Office365-løsning, og det er som sådan også godt nok. Lige indtil den dag du får slettet en fil eller får gemt noget oven i den eksisterende fil!

Vi har selv en back-up løsning via IT Operators, hvor jvikan gå 120 dage tilbage – og vi har haft brug for den et par gange indtil videre....

​Hjemmeside/mail-adresse

Sørg for at du i det mindste har en ordentlig mail-adresse! Gmail/hotmail går altså ikke, når du driver professionel virksomhed - det koster omkring DKK 200,- at få et domæne og DKK 36,- at opretholde domænet så det er et dumt sted at spare penge.

​Når nu vi er ved det, så er din hjemmeside samtidig dit visitkort i vores elektroniske tidsalder, hvor alle har en smartphone ved hånden.

Det kan til gengæld være en jungle, at finde et firma, der laver hjemmesider, uden at de også lige vil binde dig i op til 5 år samt sælge dig en masse ekstra features, som du måske ikke har behov for.

​Vi kan anbefale intoto Online Markedsføring & IT Operators. Og når nu vi er ved det, så sørg for at få taget et professionelt profilbillede til hjemmeside og evt. visitkort. 

Vi har brugt DaFotograf, og jvisynes selv, vi har fået nogle fantastiske billeder ud af det - tag selv et kig.


Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 7 anmeldelser på​ Facebook


 

Juhl Regnskab - Ringstedvej 247, 4173 Fjenneslev
Telefon: +45 22 47 13 72 
aj@juhlregnskab.dk