Har du spørgsmål? Ring idag på
2247 1372

Hjælp til bogføring

Få hjælp til bogføring i Ringsted og omegn

​Kunne du tænke dig at få professionel hjælp til bogføring i din virksomhed? Så er det bare at gribe telefonen og ringe til os hos Juhl Regnskab.

Vi har mere end 16 års erfaring med at yde hjælp til bogføring i Ringsted og omegn, både som ansat i forskellige virksomheder og som selvstændig de seneste år, hvor vi har hjulpet en række forskellige typer kunder med deres regnskaber i blandt andet Ringsted og Sorø.

Vores kompetencer er i orden

Vores bogholder kan tilbyde alle former for hjælp i forbindelse med din bogføring, og herunder kan du se en oversigt over, hvilke opgaver vi blandt andet kan løse:

  • Afstemning af kasse/bank/finans
  • Fakturering og afstemning af kunder
  • Betaling og afstemning af leverandører
  • Afstemning og indberetning af moms/lønsumsafgift
  • Løn, herunder bogføring og afstemning
  • Årsopgørelse
  • Klargøring til revisor​​​​

Vi skræddersyr en løsning til din virksomhed

Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for at drøfte, hvilken type hjælp du har brug for til din bogføring og øvrige regnskabsopgaver, og i hvilket omfang det er nødvendigt for dig.

Derudover er vi meget fleksible i forhold til, om vi skal være til stede i din virksomhed, eller om vi skal arbejde fra vores eget kontor, ligesom vi også er fleksible i forhold til vores afregning. Det er for eksempel helt op til dig, om vi skal arbejde på timepris, klippekort, eller om vi skal tage en fast månedlig betaling for hjælpen.

Det afhænger helt af, hvad der bedst kan betale sig i forhold til den konkrete opgave, og hvad du har af ønsker og behov.

Kontakt os for hjælp til bogføring i Ringsted og omegn

Har du brug for professionel hjælp til bogføring i din virksomhed, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på vores hjælp, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Ingen opgave er for lille til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 22 47 13 72 men alternativt kan du også skrive til vores e-mail aj@juhlrenskab.dk eller udfylde vores kontaktformularen, hvis det passer dig bedre.​​


Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 7 anmeldelser på​ Facebook


 

Juhl Regnskab - Ringstedvej 247, 4173 Fjenneslev
Telefon: +45 22 47 13 72 
aj@juhlregnskab.dk