Har du spørgsmål? Ring idag på
2247 1372

Bogholderi & administration- hyr en ekstern

​Der skal være styr på virksomhedens bogholder & administrationi. Ikke kun for din egen skyld, men også fordi lovgivningen på området kræver det.

For mange mindre virksomheder er bogholder & administrationi ikke det, der er afsat mest tid til, og den tid, der så bliver brugt på det, kunne være brugt på at sælge eller producere mere. Derfor kan det være en god investering at hyre ekstern, professionel hjælp.

Alt i bogholderi

Vi har gennem mange år arbejdet med bogholderi i alle afskygninger, hvorfor vi kan tilbyde såvel hjælp til enkelte regnskabsopgaver som full-service løsninger, hvor vi håndterer alle dele af jeres bogføring.

Om det er fakturering, betalinger, lønindberetning og moms med tilhørende afstemning eller årsopgørelse og klargøring til revisor, så har vi kompetencerne til at løfte opgaven.

Få en fleksibel aftale

Afhængigt af plads og arbejdsgange hos dig kan vi udføre bogholderiarbejdet på dit kontor eller hjemme på vores eget private kontor. Det er helt op til dig.​​​

Ligeledes er vi fleksible omkring betalingen for arbejdet inden for bogholderi. Hvis det letteste er at aflønne os med en fast timepris, gør vi det, men er det en fast aftale af et vist omfang, kan det måske bedre svare sig med et klippekort eller en månedlig betaling.

Alt dette og meget mere kan vi snakke nærmere om, hvis du ringer til os på telefon 22 47 13 72 eller kontakter mig via kontaktformularen.​​


Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 7 anmeldelser på​ Facebook


 

Juhl Regnskab - Ringstedvej 247, 4173 Fjenneslev
Telefon: +45 22 47 13 72 
aj@juhlregnskab.dk